Over ons

Onze zekerheden

  • U heeft één vast aanspreekpunt die u tot en met de dag van de uitvaart met alles begeleidt.
  • Wij werken niet met een avond-, weekend- of nachttarief.
  • U ontvangt uiterlijk de volgende dag van ons een concept begroting met de garantie dat er geen onverwachte bijkomende kosten meer zijn. Deze begroting is een "open-begroting" waarop u exact kunt zien wat alles kost.
  • Omdat we alles in eigen beheer hebben, zijn we in staat onze prijzen laag te houden.
  • Een rouwbezoek in ons eigen uitvaartcentrum is niet aan vaste tijden gebonden. Loopt een rouwbezoek uit is dat ook geen enkel probleem.
  • U beslist alles zelf en wij begeleiden u daarbij.
  • En misschien wel het aller belangrijkste: we zijn gewoon onszelf.

Ons Team

Jos Buitelaar

Jos Buitelaar

Uitvaartverzorger

Ik ben circa 10 jaar werkzaam geweest als politieagent. Echt iets voor mensen kunnen betekenen in moeilijke tijden is wat mij in het politiewerk het meest heeft aangetrokken. Het toenemende geweld heeft er toe geleid dat ik mijn ontslag bij de politie heb genomen en de overstap naar het bedrijfsleven heb gemaakt.

Ik ben daarna geruime tijd directeur van een bedrijf in zakelijke dienstverlening geweest. Ik miste echter het echte persoonlijke contact met mensen en het echt iets voor iemand kunnen betekenen. Daarom heb ik in 2009 de overstap naar de uitvaartbranche gemaakt en ben ik een eigen uitvaartonderneming begonnen.

Marion van den Biggelaar

Marion van den Biggelaar

Uitvaartverzorger


Bijna alles wat er komt kijken bij het verzorgen van een uitvaart vind ik mooi en dankbaar werk. Van de persoonlijke gesprekken met nabestaanden, het verzorgen van de overledene tot de administratie. Voor mij voelt het dan ook niet als “werk” maar ben ik mensen aan het helpen om er samen een mooi en waardig afscheid van te maken. Ik hoop dat ik het verlies daardoor iets draaglijker kan maken.

Het fijne van het werken bij een kleine uitvaartonderneming is dat we echt tijd voor mensen hebben waardoor we samen een mooie uitvaart kunnen realiseren.

Ine Latour

Inge Latour

Uitvaartverzorger


Als een dierbare komt te overlijden dan staat de wereld echt even helemaal stil. In een korte tijd moet er veel geregeld worden en er moeten vooral belangrijke beslissingen worden genomen. Ik sta graag voor u klaar om u tijdens deze moeilijke periode te helpen en te begeleiden bij het regelen van de uitvaart tot in de kleinste details.
Samen met u ga ik op zoek om een eigen invulling te geven aan de uitvaart. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid van uw geliefde verloopt zoals u dit had voorgesteld, zodat u met een goed gevoel kunt terugkijken op een warm, mooi en uniek afscheid.
Het geeft mij enorm veel voldoening als ik voor u een steun kan zijn in deze verdrietige periode.